warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Freedom Finance

Freedom FinanceFreedom Finance är ett kreditförmedlare som hjälper dig att hitta den kreditgivare som ger bäst förutsättningar just för din situation. Freedom Finance är ett av de företag som möjliggör bolån till människor som av någon anledning inte får ett godkännande av sin bank eller kreditgivningsinstitut. Lägsta belåningssumman för bottenlånet är 200 000 kronor. Som säkerhet kräver företaget pantbrev i fastigheten. Freedom Finance vill ta del av köpekontraktet, objektbeskrivningen samt mäklarens kontoförande bank samt klientmedelkonto där beloppet skall sättas in.

Belåningsgrad & kontantinsatser

Freedom Finance kan erbjuda bolån upp till 95 procent av marknadsvärdet. Kontantinsatserna varierar beroende på vilken institut som ger förutsättningarna. Bottenlånet ges upp till 85 - 95 procent. Som säkerhet krävs pantbrev i fastigheten.

Amortering

Freedom Finance erbjuder tre olika alternativ när det gäller amorteringen för bolånet. De erbjuder rak amortering, serieamortering eller amorteringsfritt. Ett amorteringsfritt bolån går dock endast att göras för 85 procent av bolånet på villa och bostadsrätt. På de överstigande 15 procenten har företaget krav på amortering och med en gräns på minst 500 kr per månad. Amorteringstiden sker på max 50 år. Företaget rekommenderar alla sina låntagare att amortera på sina lån. Det är också fullt möjligt att när som helst göra en extra amortering på lånet helt kostnadsfritt. Vid bundna lån kan en ränteskillnadsersättning uppstå.

Avgifter

Eftersom företaget är en förmedlare av bolån beror det helt och hållet på vilken kreditgivare som blir aktuell i slutändan för just ditt sammanhang. Beroende på vad kreditgivaren har för avgifter så ligger det till grund för vilka avgifter som drabbar dig.

Räntor

För aktuella räntor hos Freedom Finance hänvisar vi till deras kontaktuppgifter ute till höger.